Lunchroom De Ganzenhoedster
Over

De ganzenhoedster is een petit - restaurant / lunchroom die sinds 1985 een plek heeft gevonden tussen de horeca bedrijven in Coevorden  met een uitstekende lokatie midden in het hart van Coevorden op de markt.

Wij als familie exploiteren dit bedrijf sinds 2005 met veel passie en plezier.

Met jarenlange ervaring en de nodige diploma's bieden wij onze gasten een hele ruime menukaart vol heerlijke gerechten maar ook voor een kopje koffie gemaakt a la minute van verse koffiebonen en een heerlijk vers gebakje kunt u ook bij ons terecht.

In de zomerperiode draait onze softijsmachine op volle toeren om u te kunnen voorzien van heerlijk lekker roomijs en milkshakes.

Onze lokatie op de markt geeft ons de ruimte voor een groot terras met c.a 35 tafels en als de zon meewerkt dan hebben we de hele middag zon.

In 2005 hebben wij als familie de ganzenhoedster voorzien van een nieuw interieur en nieuwe meubels en wordt omschreven door onze gasten als; warm, huiselijk, sfeervol, gezellig, schoon en kindvriendelijk.

Op www.eet.nu staan ook een aantal mooie recentie's geschreven en scoren we met een dikke 8.

Voor de kinderen zijn er kinderstoelen, speelgoed, kleurplaten en voor de allerkleinsten is er een verschoontafel in de toiletten aanwezig.

 

 


        
0524221111
Markt 13, 7741 JM Coevorden - Drenthe, Nederland
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc